Кирил Десподов акцентира, че настроението в Лудогорец е много добро

...
Кирил Десподов акцентира, че настроението в Лудогорец е много добро
Коментари Харесай

Десподов: Няма да е лесно, но ще търсим да вземем предимство още в Разград

Кирил Десподов подчертава, че настроението в Лудогорец е доста положително преди елиминацията от втория квалификационен кръг на Шампионска лига против Шамрок Роувърс. Според офанзивния футболист ирландците не са отбор за подценяване, само че "орлите " ще желаят да вземат преимущество още при идния мач на "Хювефарма Арена " във вторник вечерта.

„ Настроението е доста положително при нас, през днешния ден последна подготовка за мача на следващия ден. Всички знаем, че няма да е елементарно. Тежко ще е и би трябвало да сме оптимално съсредоточени и да вземем добър резултат на следващия ден и преимуществото е нужно да е в нашите ръце. Имах проблеми в кръста, само че към този момент се усещам по-добре и съм на линия на следващия ден за мача. Ако минем през Шамрок, би трябвало да срещнем мощни противници, само че първо би трябвало да минем Шамрок, след което ще приказваме за Динамо Загреб ", проучва крилото на "орлите ".

„ Първите мачове постоянно са по-тежки. Не може да се съпоставяме със срещите, които бяха в подготовката. Имахме проблеми през предишния сезон против Мура. Сигурен съм, че мощният ни старт ще носи повече позитиви. Помните предходните футболисти, които играха тук 4-5 години и играха 2 пъти в групите на ШЛ. Млад състав сме, само че и доста амбициозни и даваме всичко от себе си. Лудогорец има капацитет с тези играчи и методът, по който играем ще ни донесе триумфи ", сподели Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР