Кирето трябва да обясни сега що е Пътя на Копринката

...
Кирето трябва да обясни сега що е Пътя на Копринката
Коментари Харесай

Калина Андролова: Кирето да обясни сега що е Пътя на Копринката и как е станал министър…

Кирето би трябвало да изясни в този момент що е Пътя на Копринката и по какъв начин е станал министър. Така приканва анализаторът Калина Андролова след новината за Антон Кутев, който изясни по Българска национална телевизия, че Кирил Петков е минал по Пътя на Копринката, с цел да стане министър. В предаването на Георги Любенов Антон Кутев приказва „ за пешките и другите фигури “ в ръководството.

 

SafeNews разгласява поста на Андролова без редакторска интервенция:

 

Антон Кутев изясни по Българска национална телевизия, че Кирил Петков е минал по Пътя на Копринката, с цел да стане министър. Кирето би трябвало да изясни в този момент що е Пътя на Копринката и по какъв начин е станал министър. Отдавна беше очевидно, че равнището на Кирил Петков мощно кореспондира с равнището на Копринката. Ще се окаже, че Копринката с изключение на всички други недоразумения в страната, е основал и туморното образувание, което унищожи политическата система и катастрофира страната.

 

 

Антон Кутев направи забавен коментар по отношение на Пътя на Копринката. В ефира на Българска национална телевизия той запита: Ако не е минал по Пътя на Копринката, по кой път е минал Кирил Петков, с цел да стане министър?

„ Какъв е механизът – Копринков е предложил лист с избрани хола на президента. Той ги е погледнал, предценил е кои стават и е пратил за инспекция в ДАНС. После се е минало към политическо предопределение. Кирил Петков не е знае ли, че е минал по този път ли? А от кое място да мине? Явно има различен път, по който е станал министър “, отсече някогашният представител на службните кабинети на Румен Радев

Антон Кутев разяснява идната ротация на държавното управление. Според мен президентът Румен Радев няма да бави процедурата към връчване на мандата.

„ Може да има заяждание по пътя, само че ротацията ще се случи и ще се случи по разпоредбите на Бойко Борисов. Едва ли Политическа партия ще съботира избора на нов кабинет, тъй като другояче отиват на избори.

Според мен Николай Денков не става за външен министър. Стана ясно, че тези от сглобката се ненавиждат. Едните желаят едно място повече. Спорът ще приключи в интерес на Борисов. Не имам вяра в неговите перфекти избори за тази позиция.

Няма да има партия „ Трети март “ на 3 март. Или най-малко няма да има такава, зад която стои Румен Радев “, разяснява Кутев.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още отзиви четете в категория Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР