Кипърският специалист Никодемос Папавасилиу е сред вариантите за нов трньор

...
Кипърският специалист Никодемос Папавасилиу е сред вариантите за нов трньор
Коментари Харесай

Кипърец е вариант за треньор на "Левски"

Кипърският експерт Никодемос Папавасилиу е измежду разновидностите за нов трньор на " Левски ". Папавасилиу за последно е работил в " Слован " Братислава през сезон 2015/2016, като при сходни на " сините " условия, с съвсем нов тим, извежда отбора до край за Kупата на Словакия. През акцията тимът позволи единствено четири загуби в 33 мача.

През последния сезон Папавасилиу работи като скаут за източна Европа за британския " Нюкасъл ", където е играл като футболист сред 1993 и 1995 година Кипърецът е заемал този пост и в " Болтън ". Като младеж той е бил в академията на лондонския " Арсенал ".

Кипърецът беше вид за " Левски " и през зимата, само че тогава управлението реши да остави на поста Елин Топузаков. Бившият бранител обаче беше освободен напролет, а на негово място дойде Николай Митов.

След серия от слаби мачове и резултати обаче, управлението на " Левски ", в лицето на притежателя Спас Русев, се насочи към експерт от чужбина. Oчаква се Папавасилиу да дойде в София в околните дни и да направи презентация пред Русев с вижданията си за бъдещето на " Левски ".

Папавасилиу имат богат опит и в родината си Кипър. Той е бил два пъти треньор на годината - през 2012 година с " Еносис " Паралимни и през 2013 година с " Аполон " Лимасол. Освен това, той е управлявал и локалните " Ермис " Арадипу и " Олимпиакос " Никозия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР