Кипърският инвеститор Харис Кунтурис осъди „Солар енерджи съпорт“, фирма на

...
Кипърският инвеститор Харис Кунтурис осъди „Солар енерджи съпорт“, фирма на
Коментари Харесай

Кипърски инвеститор осъди за втори път Радост Драганова

Кипърският вложител Харис Кунтурис осъди „ Солар енерджи съпорт “, компания на тв водещата Радост Драганова и нейния шурей Венцислав Гоцев, за повторно.

Съдът реши, че е нелегално заличаването на неговата компания „ Грийн енерджи България “ ЕООД като съучастник в слънчевия парк, построен в региона на Брезник, писа „ Уикенд “.

Скандалът се точи от 2016 година Няколко години по-рано Драганова, Харис и Гоцес вземат решение да изградят дружно слънчев парк. В един миг обаче, тъкмо когато зелената инвестиция последователно стартира да покрива разноските по построяването й, Кунтурис е сюрпризиран от компанията без негово единодушие. Оттогава предприемачът търси правата си в съда.

Тези дни в Търговското поделение на Градския съд завърши второто от поредицата каузи, свързани с парка за зелена сила. Съдът реши, че компанията му в никакъв случай не е имала нито предпочитание, нито желание да напуща общата компания. В нея Кунтурис има 250 дяла от капитала и не е имал аргументи да желае да се раздели със съдружниците си, още повече, че е вкарал голяма сума пари общото начинание.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР