Кипърският “Омония” (Никозия) даде Ивайло Петев на съд. Скандалът между

...
Кипърският “Омония” (Никозия) даде Ивайло Петев на съд. Скандалът между
Коментари Харесай

“Омония” дава Петев на съд

Кипърският “Омония” (Никозия) даде Ивайло Петев на съд. Скандалът сред двете страни продължава да се разраства. Бесни от изявленията на експерта пред организация БЛИЦ, шефовете на „ детелините “ едностранно прекратиха контракта на треньора в сряда. Ден по-късно президентът на клуба Антонис Ционис разкри, че е безпределно отчаян от българския ментор и стартира правосъдна борба против него.

„ Той урони престижа на клуба – сподели босът за кипърското радио „ Спорт-ФМ “. – Подали сме иск против него, а подобен ще заведем и против българския уебсайт, който популяризира думите му. Решението е на целия ръб на шефовете. “

В началото на седмицата Петев загатна, че е допустимо кипърският гранд да урежда мачове и упрекна трима от играчите си в симулативна игра. Става дума за португалците Ренато Маграса, Алекс Соареш и Рафа Лопеш. А тези думи Ционис разяснява по този начин: „ Твърденията си той ще би трябвало да ги потвърди в съда. Първоначално се съгласихме с решението му да не употребява това трио и опитахме да прекратим договорите им, като ги извадихме от състава. Но не можахме да се разберем и се наложи да преосмислим решението си. И съгласно правилниците на УЕФА и ФИФА, трябваше да върнем тези играчи две седмици по-късно. Треньорът доста добре знаеше това! Беше наясно и за договарянията ни за спирането на контрактите им и резултата от тях. И той имаше мнение от 12 март, в което сподели, че ще се съобрази с решението ни. Разбира се, ние сме създали своите неточности като управление. Но целият този проблем ще се реши в съда “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР