Кипърската полиция ще предприеме всички необходими мерки, за да гарантира

...
Кипърската полиция ще предприеме всички необходими мерки, за да гарантира
Коментари Харесай

Повече от 2000 полицейски служители, хеликоптери и дронове ще охраняват в неделя президентските избори в Кипър

Кипърската полиция ще предприеме всички нужни ограничения, с цел да подсигурява гладкото осъществяване на президентските избори в неделя, разгласи представителят на полицията Христос Андреу. Това съобщи за Българска телеграфна агенция кипърската организация КНА.

В полицейската задача ще бъдат включени повече от 2 хиляди служители на реда, заяви Андреу и изясни, че полицейски чиновници ще има във всяка изборна секция, а край секциите и други обекти, свързани с изборите, ще има моторизирани патрули.

Засилени ще бъдат ограничения за сигурност при преброяването на гласовете, превозването на урните ще се прави с полицейски конвой и ще се следи с полицейски въздушни средства.

Андреу сподели, че за прекачване на изборни урни от отдалечени региони ще се употребяват хеликоптери, а при нужда и дронове.

Говорителят на кипърската полиция акцентира, че „ нашата задача е да подсигуряваме гладкото и гладко осъществяване на изборите, както и опазването на закона и реда, както и сигурността на жителите, на които нашите членове също ще оказват всякаква помощ “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР