Кипър отваря границите и летищата за туристи от всички страни

...
Кипър отваря границите и летищата за туристи от всички страни
Коментари Харесай

Кипър отваря границите за туристи от всички страни на 1 март

Кипър отваря границите и летищата за туристи от всички страни от 1 март. Това оповестява Turprom с позоваване на държавния ефирен канал CyBC.
Пристигащите чужденци ще би трябвало да дават негативен резултат от тест за ковид. Освен това гостите от " алената " зона, в допълнение към теста, изработен в тяхната страна, ще би трябвало да създадат още един - след идването си на острова.
 Карантината в Кипър продължава до края на януари Карантината в Кипър продължава до края на януари
От 5 ч. сутринта в неделя, 10 януари, до среднощ на 31 януари Кипър е под втора национална карантина, с цел да се пребори с ковид,...
„ Туристите ще могат да посещават Кипър без карантинни ограничавания, в случай че при идването си нямат позитивен резултат за “, съобщи заместник-министърът на туризма на страната Савас Пердиос в ефира на телевизионния канал, отбелязва БГНЕС.
Той напомни, че кипърските управляващи ще анулират възбраната за влизане на жители от 56 страни. Те ще бъдат разграничени в следните категории: страни членки на ЕС; страни от Европейското икономическо пространство (Норвегия, Исландия, Швейцария, Лихтенщайн); трети страни, посочени в документа с рекомендациите на Съвета на Европейски Съюз (от 30 юни 2020 година по отношение на краткотрайното ограничаване на несъществени пътувания до Европейски Съюз и възможното унищожаване на такова ограничение); Англия, Русия, Израел, Украйна, Беларус, Египет, Йордания, Ливан, ОАЕ и Саудитска Арабия.
Заместник-министърът акцентира, че всяка от тези страни ще бъде маркирана с цветове в сходство с епидемиологичната обстановка. Туристите от " зелената " зона няма да се нуждаят от тест за при идване. Гостите, които летят от " оранжевите " страни, ще би трябвало да дават негативен резултат от тест, преди да се качат на самолета. А пасажерите от „ алената “ зона ще би трябвало да бъдат тествани както преди заминаването, по този начин и към този момент в Кипър.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР