Кипър казва Благодаря“ на туристите, посетили острова, като изпраща всички

...
Кипър казва Благодаря“ на туристите, посетили острова, като изпраща всички
Коментари Харесай

Кипър изпраща туристите с безплатна закуска

Кипър споделя „ Благодаря “ на туристите, посетили острова, като изпраща всички пасажери, заминаващи от двете интернационалните летища, с безвъзмездна „ Кипърска закуска “. Инициативата е на Кипърската хотелиерска асоциация и заместник-министерството на туризма и е част от провеждащата се през днешния ден 44-aта хотелиерска конференция.

Предлагането на безвъзмездна „ Кипърска закуска “ е жест на благодарност към избралите Кипър за своето пътешестване и отмора, а също по този начин опция за разпространение пред хора от доста страни на кипърската гастрономия и туризма на острова, показва в известието си Кипърската хотелиерска асоциация.

Програмата „ Кипърска закуска “ е една от най-успешните в туристическия бранш в страната, ориентирана към нашарване и възстановяване на туристическия артикул. Тя се ползва в хотели и заведения за хранене към този момент 8 години, предава БНР.

Изискването по нея е на гостите да се оферират обичайни артикули, храни и питиета от локалната кухня, кипърски специалитети, които показват достоверния Кипър.

Правото да употребяват марката „ Кипърска закуска “ се дава след особено узаконяване на обектите. Наличието ѝ удостоверява, че те дават отговор на критерии за качество, основани на кулинарната просвета и гостоприемството на средиземноморската страна.

Знакът е измежду 12-те етикета за качество, включени в Националната тактика за туризъм до 2030 година, които отразяват новата еднаквост на кипърския туристически артикул.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР