Киновселена на Непобедимите“ продължава да се увеличава. Това стана ясно,

...
Киновселена на Непобедимите“ продължава да се увеличава. Това стана ясно,
Коментари Харесай

Готвят се да снимат и сериал по Непобедимите у нас

 Киновселена на " Непобедимите “ продължава да се усилва. Това стана ясно, откакто президентът на Millennium Media Джефри Грийнстийн разгласи, че компанията му работи върху ефирен план, отдаден на героите от филмите. " Фокусът ни постоянно е бил върху игралните филми, само че имаме и ТВ продукции, които развиваме “, споделя пред The Hollywood Reporter шефът на продуцентската компания зад студиата на " Ню Бояна “.

Подробности към серийното продължение на " Непобедимите “ към момента се пазят в цялостна загадка, само че по всяка възможност част от фотосите още веднъж ще се осъществят в България. Създадената от Силвестър Сталоун поредност надалеч няма да е единственият план на Millennium Media, който ще се запъти към дребния екран. По думите на Грийнстийн, все още се работи в посока основаване на ново наличие още за " Рамбо “, " Хелбой “ с Дейвид Харбър и " Код “.

Докато тече подготовката за сериала, филмът " Непобедимите 4 “ все по-сигурно върви пътя си към киноафиша. Снимките на екшъна в България завършиха, като екипът, отпред с Джейсън Стейтъм, към този момент е в Солун. Работата на терен в прилежаща Гърция започнаха при започване на седмицата. Очакванията са, че точно там ще бъде снимана и основната сцена, в която бързият и гневен Лий Кристмас (Стейтъм) ще излети от транспортен съд с мотор. За фотосите на " Непобедимите 4 “ в Гърция армията на страната е заела на екипа свое съоръжение, в това число и танкове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР