Киносезон 2017/2018 на Кралската опера в Лондон Ковънт Гардън“ ще

...
Киносезон 2017/2018 на Кралската опера в Лондон Ковънт Гардън“ ще
Коментари Харесай

Спечелете билети за Вълшебната флейта“ на Ковънт Гардън



Киносезон 2017/2018 на Кралската опера в Лондон „ Ковънт Гардън “ ще стартира с прожекции на моцартовия шедьовър „ Вълшебната флейта “ в кината Арена в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Смолян, на 11-и октомври от 19 ч., на 14-и октомври от 18 ч. и на 15-и октомври от 16 ч.

В класическата режисура на фамозния британски режисьор Дейвид Маквикър сериозното и комедията се преплитат в един приказен свят на танцуващи животни, летящи машини и ослепително блестящи висини. Джулия Джоунс дирижира луксозната продукция на „ Вълшебната флейта “ на Ковънт Гардън. В прелестния изпълнителски състав блестят френският колоратурен сопран Сабин Дьовиел в ролята на Царицата на нощта и британският баритон Родърик Уилямс като Папагено.

Българското национално радио Ви дава късмет да бъдете измежду публиката на това изтънчено музикално наслаждение с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства и културен туризъм „ Каста дива “. Ако желаете да участвате в томболата, пишете ни на електронната поща [email protected] до 6-и октомври. Жребият ще бъде изтеглен в изданието на „ Каста дива “ на 8-и октомври от 20 до 22 ч. по стратегия „ Хоризонт “ .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР