Киноакадемията на САЩ осъди инцидента от нощта на Оскарите“, в

...
Киноакадемията на САЩ осъди инцидента от нощта на Оскарите“, в
Коментари Харесай

Киноакадемията на САЩ осъди шамара на Уил Смит на сцената 

Киноакадемията на Съединени американски щати осъди случая от нощта на „ Оскарите “, в който Уил Смит удари пестник на Крис Рок на сцената. 

" Академията не утвърждава насилието под каквато и да е форма ", се показва в туита. " Тази вечер сме щастливи да честваме и почетем спечелилите в 94-ата гала на премиите на академията, които заслужават този миг на самопризнание от сътрудниците си и от феновете на киното по света ", се споделя още в обявата.
The Academy does not condone violence of any form.

Tonight we are delighted to celebrate our 94th Academy Awards winners, who deserve this moment of recognition from their peers and movie lovers around the world.
— The Academy (@TheAcademy)
В известие до медиите полицията на Лос Анджелис съобщи, че в случай че Крис Рок подаде тъжба, случаят може да бъде разследван.

По време на церемонията Крис Рок се пошегува с обръснатата глава на брачната половинка на Уил Смит - Джейда Пинкет Смит. В отговор Уил Смит се качи на сцената и удари по лицето сътрудника си Крис Рок.

След това Смит се върна на мястото си и извика на Рок да остави брачната половинка му на мира. Рок отвърна, че единствено се майтапи с отпратка към кино лентата " Редник Джейн ", а Смит му отвърна още веднъж на висок звук.

През 2018 година Пинкет Смит разкри, че страда от плешивост. Тя постоянно разяснява провокациите, свързани със загубата на коса в Инстаграм и други обществени медии. 

Няколко минути по-късно рапърът Шон Кумс, който се яви на сцената в Долби тиътър, с цел да отдаде респект за годишнината на кино лентата " Кръстникът ", предложи на Смит и Рок да се помирят на празненството след церемонията.

По-късно, когато се качи на сцената, с цел да получи статуетката си за най-хубав артист за ролята на Ричард Уилямс в " Методът Уилямс ", Уил Смит се извини на много хора, в това число на тенис звездите, дъщери на Ричард Уилямс, само че не загатна името на Рок.

" Ричард Уилямс е буен бранител на фамилията си ", сподели Смит при започване на речта си при приемане на премията " Оскар ". След това замълча и от очите му се стичаха сълзи, до момента в който говореше по какъв начин е защитавал хората, с които е работил върху кино лентата.

Актьорът Крис Рок се майтапи с Пинкет Смит и на церемонията за премиите " Оскар " през 2016 година Тогава тя не беше на церемонията поради пренебрежението в номинациите към чернокожите артисти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР