Кино звездата Брадли Купър се чувства комфортно, когато се разхожда

...
Кино звездата Брадли Купър се чувства комфортно, когато се разхожда
Коментари Харесай

Брадли Купър не се притеснява да се разхожда гол вкъщи

Кино звездата Брадли Купър се усеща удобно, когато се разхожда без облекла вкъщи.

По време на подкаста Armchair Expert тази седмица артистът и режисьор на " Маестро " разиска голотата у дома. Темата породи, когато ко-водещият Дакс Шепърд изясни утринната си рутина и загатна, че дъщерите му приказват необезпокоявани с него, до момента в който той е в банята.

По време на неговия престой в тоалетната, " девойките влизат, стартират да беседват с мен и е необикновено, че не им пука ", сподели Шепърд, който има две дъщери Делта - 9 година, и Линкълн - 10 година, с актрисата Кристен Бел.

" Момичетата просто влизат и излизат — същото ли е с Леа? Те седят и приказват с мен, на метър от мен, а е извънредно! " добави Шепърд.

Купър, който има 6-годишна щерка Леа от някогашната си Ирина Шейк, приказва за жилището си в Ню Йорк, до момента в който се смееше: " Спалнята ми е там, банята, тоалетната и леглото са в една и съща стая. Това е 24/7, пич! Няма порти, изкачваш се по стълбите и всичко е на един етаж. "

Шепърд го попита: " Смяташ ли, че щерка ти въобще се тормози от това? "

" Не, не. Говорим си, когато аз съм в тоалетната, а тя във ваната, постоянно си приказваме по този начин, " сподели Купър

Шепард продължи: " Важен биологичен въпрос по тематиката: Дали нещо в гените ги кара да не им пука? Или това е просто възпитанието? Безумно е, че не им пука. "

" Ето какво е забавно, " сподели Купър, " Аз не съм израснал по този метод. Изобщо. Не мисля, че в миналото съм виждал татко си в тоалетната, до момента в който не се разболя. Като че ли в никакъв случай в живота ми. " (Бащата на Брадли Купър умря през януари 2011 година от рак.)

Дакс Шепард споделя, че семейството му действа " в шведски жанр ", пояснявайки че " ние сме голи от самото начало. ", на което Брадли Купър му разкри същото: " Аз също. И апропо, и аз бях подобен. Не с майка ми, а с татко ми. Баща ми постоянно е бил гол, постоянно съм си взимал душ с него. "

" И ти се чувстваш много комфортно гол?, " Дакс Шепърд попита номинирания за " Оскар " Купър, който отговори: " Напълно. "

Преди време Брадли Купър разяснява това, че е трябвало да бъде гол " пред екипа в продължение на шест часа ", до момента в който е снимал сцена за кино лентата Nightmare Alley от 2021 година " Беше много тежко, " сподели той тогава.

Не се тормозил от условието за голота, " тъй като в нея нямало нищо неоснователно ". " Тя беше част от историята. ", безапелационен е артистът. Купър добави: " Съдържанието на кино лентата, това, което изследвахме, с цел да го създадем по същински метод, изискваше да бъдем голи прочувствено и душевно. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР