Кино звездата била готова на много, за да остане привлекателна. Марлене

...
Кино звездата била готова на много, за да остане привлекателна.
Марлене
Коментари Харесай

Марлене Дитрих се подмладявала с трик, който днес никой не би използвал

Кино звездата била подготвена на доста, с цел да остане привлекателна.

Марлене Дитрих е известна освен с гения си, само че и с хубостта си. Милиони мъже признали любовта си към звездата, а дамите мечтаели да бъдат като нея. В същото време малко хора предполагали каква цена е платила за ефектния си външен тип.

По нейно време естетичната хирургия била в начален стадий и малко звезди биха се осмелили да си създадат цялостен лифтинг на лицето. Ето за какво Марлене Дитрих измислила своя лична обикновена техника за задържане на годините.

Тя употребила хирургическа лента

По време на фотосите на кино лентата Kismet от 1944 година, когато Дитрих била на 43, тя предиздвикала гримьорите да завъртят дребни кичури от косата й към фиби, които по-късно били издърпвани гневно и закрепени по-назад върху главата й – от време на време били дърпани с такава мощ, че пускали кръв.

И макар че методът бил ефикасен, поради това актрисата страдала от непрекъснато главоболие и едвам приключила работата по кино лентата.

По-късно, когато към този момент била на петдесет години, Дитрих отишла още по-далеч със своите гениални способи срещу стареене.

Златната верижка

Дитрих била една от първите, които изпозлвали скрита хирургическа лента, с цел да поддържа лицето си изпънато, от време на време прокарвала тънка златна верижка под брадичката и към ушите си, с цел да бори увисналата кожа. Говори се, че е отишла толкоз надалеч, че е премахнала кътниците си, с цел да изпъкнат скулите й на известното й изваяно лице.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР