Кино “Влайкова се нуждае от спешен ремонт на покрива. Това

...
Кино “Влайкова се нуждае от спешен ремонт на покрива. Това
Коментари Харесай

Фандъкова: Кино “Влайкова” се нуждае от спешен ремонт на покрива

Кино “Влайкова ” се нуждае от незабавен ремонт на покрива. Това написа във Фейсбук столичният кмет Йорданка Фандъкова, която дава и обяснения за почналата към този момент самодейност.
" Първата крачка е разчистването на тавана, в което през днешния ден се включват доста доброволци и екип на Столична община. Ако желаете и вие да бъдете част от самодейността за възобновяване на постройката на най-старото настоящо кино в София - тук можете да научите повече за организацията https://bit.ly/33LGFKk ", отбелязва Фандъкова и добавя: " моят персонален ангажимент е с изключение на с непринуден труд, Столична община да обезпечи и финансиране за ремонта на покрива ".

Междувременно ръководителят на политическата група на ГЕРБ в Столичния общински съвет, Малина Едрева, също взе отношение по тематиката, като показва в своя обява: " Благодарение на експлицитната воля на донора към страната, постройката резервира функционалността си в годините на прехода. А хора с отношение към културното пространство и изкуството Кино, като шефът Олег Ковачев, увличат и събират поддръжка ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР