Кино легендата Силвестър Сталоун е решил да се раздели със

...
Кино легендата Силвестър Сталоун е решил да се раздели със
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун продава лукс на колела

Кино легендата Силвестър Сталоун е решил да се раздели със своя неповторим Cadillac Escalade. Автомобилът е от серията ESV, което значи, че е по-дълъг и по-висок от общоприетата трансформация.

Освен че е бил за малко благосъстоятелност на Слай, чисто новият автомобил е модифициран особено по неговите желания, което го прави още по-ценен и мечтан за колекционери и елементарни милионери.
 Снимка 492654

Модификациите са дело на компанията Becker Automotive Design, които стоят в основата и на още един " звезден " Escalade, благосъстоятелност на Том Брейди, който също бе продаден неотдавна. За разлика от него обаче, колата на Сталоун съвсем не е била употребена от него и е минала едвам 1609 километра.
 Снимка 492655

ESV версията на Escalade е с над 60 сантиметра по-дълга от общоприетия вид, което значи разхитителен комфорт на задните седалки. Всъщност думата " седалки " не е напълно правилна, тъй като става въпрос за пет кресла с функционалност за масаж, изстудяване и отопление, а против тях се намират няколко LCD екрана, както и 43-инчов тв приемник, на който да гледаме по какъв начин някой от героите на Сталоун избива десетки неприятни с голи ръце и подръчни материали.
 Снимка 492653

Двете кресла, които са насочени по посока на придвижването, имат и специфични снадки с електрическо ръководство, които разрешават на пасажерите да се излегнат комфортно. А с цел да не се чудят къде да си оставят пуканките и напитката, от Becker Automotive Design са вградили сгъваеми таблички, като в първокласен аероплан.

Прозорците пък са оборудвани с електрически щори, с цел да остане протичащото се в интериора цялостна мистерия за простолюдието извън.
 Снимка 492648

Цената? 350 000 $. Това е доста над цената на общоприет Escallade ESV (89 500 долара), само че имайки поради, че единствено модификациите по интериора костват над 130 000 $, а предходният притежател е Силвестър Сталоун, сумата звучи много преференциално.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР