Кингсли Крал“ Коман се представи на висота в отсъствието на

...
Кингсли Крал“ Коман се представи на висота в отсъствието на
Коментари Харесай

Коман е отново „Кралят на Франция“

Кингсли „ Крал “ Коман се показа на висота в отсъствието на Килиан Мбапе при безапелационния триумф на Франция над Албания с 4:1 в подготовка за Евро 2020.

Офанзивният футболист на Байерн Мюнхен получи рядка опция за изява от селекционера Дидие Дешан и я оползотвори по впечатляващ метод, тероризирайки безусловно отбраната на албанците през целия дуел. Коман откри резултата, а след това направи резултата типичен в 68-та минута, с цел да подсигурява сигурни три точки за международните първенци.

Изглежда, че слабата 2018-та е останала зад тила на Коман, откакто Дешан го остави отвън състава за Мондиала в Русия заради сезон, изпълнен с травми. Играчът се завърна за „ петлите “ през юни в другарска среща с Боливия и европейска подготовка с Турция – първият му формален мач за националния тим от ноември 2017.

„ Това бе един от най-хубавите ми мачове за националния тим и от статистическа позиция, даже най-хубавият “, показа Коман пред публицисти, откакто оказа помощ на Франция да остане на върха в група H с актив от 12 точки от пет изиграни срещи, пред Турция и Исландия по голова разлика. „ Имах страхотна вечер, само че не разполагам с доста време, с цел да й се насладя уместно. Щастлив съм, само че би трябвало да гледаме към идващия мач “.

Франция се изправя против Андора във вторник и Коман евентуално ще получи нов късмет да усили сметката си, която сега демонстрира три гола в 18 мача за „ петлите “. „ Той е с нас от известно време. Той бе тук преди Евро 2016. Представянето му беше сходно на това, което наблюдавахме в Байерн през последната година “, сподели Дешан, който извика за първи път Коман през 2015. „ Той е по-решителен и разполага с потенциала да разстрои играта в отбрана на съперника. Трябва да го опазим от травми. Когато той е в въодушевление, няма кой да го спре, в действителност е наслаждение да го наблюдаваш “, приключи той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР