Kingdom Come: Deliverance внася силен сървайвъл акцент към света на

...
Kingdom Come: Deliverance внася силен сървайвъл акцент към света на
Коментари Харесай

Обновление за Kingdom Come: Deliverance Update носи със себе си хардкор режим

Kingdom Come: Deliverance внася мощен сървайвъл акцент към света на Бохемия.
След като разгласява по-рано този месец сериозен пач за играта, адресиращ над 200 по-малки и по-големи проблеми, тези дни Warhorse анонсира излизането на идващото обновяване за играта под номер 1.6.

Освен общоприетите фиксове, кръпки и оптимизации, то внася и хардкор режим за тези, които не намират средновековния сим за задоволително провокационен за тях. С него, както оповестяват и хората от Warhorse, играта придобива тип на „сървайвъл RPG“, като ще е нужно да обръщате надалеч повече внимание на основните индикатори на Хенри, като устойчивост, здраве, сила, задоволеност, както и местоположението му.

Редица промени ще създадат живота ви в средновековния свят още по-труден, като да вземем за пример това, че бързото напредване от точка до точка към този момент няма да е допустимо. Посоките на картата няма да са забележими и ще се наложи да се ориентирате по местоположението на слънцето. Автоматичното опазване също е изключено. Основният метод да регенерирате здравето ви остава спането, като пиенето на отвари и храненето ще изискват повече време от общоприетото, с цел да ви повлияят. Боевете стават по-трудни и реалистични и борбите ви с ловък войник без да носите ризница ще са смъртоносни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР