Кинематографичният репертоар на Куентин Тарантино е зареден с препратки към

...
Кинематографичният репертоар на Куентин Тарантино е зареден с препратки към
Коментари Харесай

Излезе първият тийзър на новия филм на Куентин Тарантино

Кинематографичният репертоар на Куентин Тарантино е зареден с препратки към историята на Холивуд. Особено във филми като "Омразната осморка ", "Убий Бил " и "Криминале ", които отдават респект на филмите, които са направени преди тях.

За идващия си филм Тарантино се насочва непосредствено към извора. С "Имало едно време в Холивуд " паметният режисьор споделя историята на телевизионния артист Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) и неговия дубльор Клиф Буут (Брад Пит), до момента в който се пробват да доближат популярност по време на убийствата на Чарлз Менсън през 1969 година

Първият тийзър на кино лентата показва Рик Далтън, прочут с функциите си в тв уестърни, и най-хубавия му другар Клиф Буут. Тийзърът демонстрира подиуми от Лос Анджелис през 60-те години на предишния век. Във кино лентата вземат участие още Марго Роби, Ал Пачино, Тим Рот, Кърт Ръсел и Тимъти Олифант.

Това е първият филм на Тарантино, който не е продуциран от Харви Уайнстийн, откакто маститият продуцент бе упрекнат от доста актриси в полов тормоз. Уайнстийн и Тарантино бяха дългогодишни сътрудници и Тарантино призна, че е знаел задоволително, с цел да направи повече от това, което е направил (по мотив половите похищения - бел. ред.).

Премиерата на лентата е на 26 юли.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР