Кими Райконен заяви, че не е изгубил мотивацията си и

...
Кими Райконен заяви, че не е изгубил мотивацията си и
Коментари Харесай

Кими все още жадува за победи

Кими Райконен съобщи, че не е изгубил мотивацията си и все е още е във Формула 1, тъй като желае да побеждава. Финландецът се приготвя за 16-ия си сезон в шампионата и се надява през идната година Ферари да са в положение да се борят за купата.
Последното извоювано съревнование от Кими е отпреди пет години - Гран При на Австралия, когато караше за Лотус. Откакто е във Ферари обаче, Райконен играе ролята на втори водач и по-скоро оказва помощ на съотборника си Себастиан Фетел, в сравнение с се бори за себе си. В изявление финландецът подсети, че е тук, с цел да печели, и се надява през 2018-а да прави точно това: " Ако не жадувах за победи, въобще нямаше да съм тук нито в този момент, нито следващата година. Обичам да се състезавам, желая да съм във Формула 1 и до момента в който желая, ще давам всичко от себе си ".

" Тази година започнахме малко по-бавно. Имахме някои положителни моменти, само че несъмнено завършихме надалеч от позициите, на които се надявахме да бъдем. Сега просто би трябвало да подредим всичко за първото надпревари от новия календар, тъй като в случай че не започнеш вярно, губиш точки още от старта ", добави Кими.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР