Кимбал Мъск не е известен колкото батко си, но също

...
Кимбал Мъск не е известен колкото батко си, но също
Коментари Харесай

Братът на Илон Мъск подарява личния си Model 3

Кимбал Мъск не е прочут колкото батко си, само че също върти сполучлив бизнес. Освен че е член на борда на шефовете на Tesla, дребният брат на Илон Мъск има веригата от заведения за хранене The Kitchen, в която се оферират единствено храни от екологични артикули, отглеждани от американски фермери.

Кимбал е прочут и като деятел на неправителствената организация Big Green. Тя се занимава с построяването на зеленчукови и овощни градини, в които децата научават от кое място идва храната и какво съставлява преди да стигне до щандовете на супермаркетите.

Именно в интерес на плана Learning Gardens Кимбал е решил да подари персоналната си Tesla Model 3. Електромобилът е огромната премия в лотария, спечелилият в която ще бъде избран с чоп.

Както се поставя за колата на брата на шефа, тъмносиният Model 3 е от най-високата спецификация и разполага с всички вероятни екстри. Това е едвам шестият създаден електрически автомобил от модела и съгласно Кимбал единственият му минус е, че не е бил в космоса.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР