Ким Йо Чжон, по-младата сестра на лидера на Северна Корея,

...
Ким Йо Чжон, по-младата сестра на лидера на Северна Корея,
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен Ун, която се появи на Олимпиадата, вся ужас в социалните мрежи

Ким Йо Чжон, по-младата сестра на водача на Северна Корея, се появи на олимпиадата в Южна Корея, и провокира бурна и нееднозначна реакция в обществените мрежи. Някои харесаха нейната грациозност и метода й да се държи измежду аудитория, само че множеството най-много означиха студенината и нейната пренебрежителност, което, на фона на работата, която прави, внушава боязън, написа Блиц.

30-годишната Ким Йо Чжон управлява пропагандата и пропагандата на корейската работническа партия. Тя дойде в Пьончанг като част от олимпийската делегация.

Въпреки доброжелателността, която Ким прояви към интернационалните сътрудници, потребителите в мрежата не можаха да повярват, че дамата, която заема поста на главния пропагандист на страната, е откровена.

В лицемерие упрекнаха и американските медии, които много сърдечно възприеха сестрата на този, който в Съединени американски щати е наименуван деспот. По-специално, остро неодобрение провокираха " Си Ен Ен " и " Уошингтън поуст ", които оповестиха, че тя е " Иванка Тръмп от Северна Корея " и очарова хората на южнокорейската Олимпиада.

" Защо медиите се преструват, че Ким Йо Чжон е воин, а не изверг, който живее в разкош, до момента в който нейната страна страда? Някой схваща ли, че тя е шеф на пропагандата на Северна Корея? Разбира се, тя ще се опита да ни очарова. Но всъщност тя е като Гьобелс, " - възмущава се Ерик Хобс (Eric Hobbs‏) в мрежата.

" О, съществено ли " Си Ен Ен "? Вие сте прекомерно глупави, с цел да разберете същинското лице на министъра на пропагандата на Северна Корея. Колко елементарно е да ви измами. Или нямате прозорливост, или сте сключили договорка с дявола! ", написа в друго мнение по тематиката.

Някои означиха, че пристрастеността, с която за Ким писаха най-големите медии в света, показва какъв брой е добра в своята активност.

По време на визитата си в Южна Корея, Ким Йо Чжон се засече с вицепрезидента на Съединени американски щати Майк Пенс на церемонията по откриването на Олимпийските игри, ръкува се с президента на Южна Корея Moon и се срещна с висши чиновници от прилежащата страна.

 



 LizzLocker@Lizzs_Lockeroom

Kim Yo-jong... that look.. my word... #OpeningCeremony

4:31 ч. - 10.02.2018 година
232112 души приказват за това
Информация за реклами в Twitter и дискретност

 



 Deplorable Small People    </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР