Ким Йо-чен, сестрата на севернокорейския лидер и диктатор Ким Чен-ун,

...
Ким Йо-чен, сестрата на севернокорейския лидер и диктатор Ким Чен-ун,
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен-ун показа, че не е по-различна от брат си

Ким Йо-чен, сестрата на севернокорейския водач и деспот Ким Чен-ун, излезе през вчерашния ден с първото си публично официално съобщение по адрес на Южна Корея.

В изказването си най-младата сестра на Ким насочи рецензии към интернационалната общественост във връзка наложените наказания на Северна Корея поради продължаващите ѝ нуклеарни и военни опити с неидентифициран темперамент, като гневът ѝ беше стоварен най-много върху Сеул. Редица анализатори към този момент споделиха, че Ким Йо-чен, която е виновна за пропагандата и пропагандата в тоталитарната страна, е най-приближения човек до Ким Чен-ун.

Северна Корея изстреля неидентифицирани снаряди

В своето официално съобщение Ким Йо-чен е била безапелационна, че военните тествания на ракети, осъществени в края на предходната седмица, ''нямат за цел да наранят никого''.

,,Такъв вид учения са основна част от подготовката на всяка една войска, натоварена с отговорностите по отбраната на своите граници и националната сигурност'', съобщи още тя.

Сеул популяризира данни за изстреляните от КНДР ракети

По думите ѝ нареждането от страна на Сеул да бъдат прекратени тестванията на ракети било шокиращо. Тя съпостави държанието на южнокорейците като това ''на деца, които желаят да се изгорят''.

,,От една страна те желаят да бъдат въоръжени, само че в това време ние да нямаме военна подготовка. Този гангстерски жанр на държание е повече от безумен'', уточни още Ким Йо-чен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР