Ким разкри, че й е било много по-лесно предишните два

...
Ким разкри, че й е било много по-лесно предишните два
Коментари Харесай

Всички Ахнахме В Захлас, Момиченце Е! Трета Рожба За Най-Известната Тв Звезда И Хитовият Изпълнител

Ким разкри, че й е било доста по-лесно предходните два пъти, когато сама минавала през другите стадии на бременността.

„ Сега е доста по-различно. Всеки, който си мисли, че това е по-лесният метод да имаш дете, доста бърка. Напротив – доста по-трудно е, тъй като контролът към този момент не е в твои ръце. Да, избираш жена, на която имаш доверие, с която сте усетили връзка, само че въпреки всичко... Тудно ми е, когато знам, че сама съм си износила предходните две бебета, а това в този момент не съм “, сподели Кардашияан.

И макар че тя и фамилията й настойчиво крият какъв ще е полът на третото дете, то в изявление за шоуто на Елън Дедженерис без да желае Ким го разкри и удостовери, оповестяват от eva.bg. Направи го, до момента в който разказваше за бебешкото празненство, което е направила преди появяването на новороденото.



„ Всички донесоха доста дарове и играчки. На идващия ден Норт ги отваряше и сподели – мамо, откакто сестричката ми към момента не е тук, мисля, че би трябвало да занеса всички играчки в моята стая, да си поиграя и да ги вардя, с цел да сме сигурни, че всичко с тях ще е наред, когато се появи тя “, сподели Ким.

Тя и Кание имат и момченце на година и половина, което кръстиха Сейнт. Все още не били избрали име на третото дете и им било доста мъчно.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР