Ким Марш и Джейми Ломас доказаха, че са много приятелски

...
Ким Марш и Джейми Ломас доказаха, че са много приятелски
Коментари Харесай

Ким Марш и Джейми Ломас се събират отново, за да отпразнуват 13-ия рожден ден на дъщеря си Поли

Ким Марш и Джейми Ломас потвърдиха, че са доста другарски настроени някогашни, когато се събраха, с цел да отпразнуват 13-ия рожден ден на щерка си Поли.

The огромният ден настъпи на фона на сърцераздирателна годишнина, когато Ким размишляваше върху загубата на момченцето си, което умря преди 15 години. Но това, че младежът стана младеж, беше идеалното разпръскване, защото разширеното семейство се събра на огромна вечеря.

Ким, който показа поредност от фотоси, показващи по какъв начин Поли пораства, споделя, че има положителни връзки с Джейми и те грееха към камерата, до момента в който седяха към масата. Тя даже го тагна в груповата фотография, когато честити рожден ден на Поли в неделя.

Но фотографията не беше съвършена - и може би почетният посетител беше този, който направи фотографията. Kym продължи: „ Прекрасна вечер с красиви хора, празнуващи едно красиво момиче! Въпреки че тя не искаше да бъде на фотографията! “ Преди Джейми Ким беше омъжена за артиста Джак Райдър в продължение на седем години, а някогашната зв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР