Ким, Кортни и Клои Кардашян и майка им Крис Дженър

...
Ким, Кортни и Клои Кардашян и майка им Крис Дженър
Коментари Харесай

Ким Кардашиян с подробности за новото си шоу

Ким, Кортни и Клои Кардашян и майка им Крис Дженър позираха за корицата на списание Variety преди премиерата на новото риалити шоу на Ким за стрийминг платформата Hulu. Кендъл и Кайли Дженър също ще се появят в самото шоу. Преди това бяха в формалната промоция за новото шоу.

На 14 април ще стартира излъчването на нов план, отдаден на живота на известното семейство. Създателите дават обещание, че образно новото шоу ще бъде още по-близо до огромни документални планове, а освен реалити по малкия екран – да вземем за пример, ще има подиуми, снимани от дронове. Но към момента не се знае дали Пийт Дейвидсън ще взе участие.

 кардашиян

„ Не съм снимала с него. Но аз не съм срещу. Просто не е това, което прави, само че в случай че имаше някакво събитие, на което той присъстваше и това събитие се снимаше, той нямаше да изгони операторите. Мисля, че бих могъл да снима нещо в действителност вълнуващо, само че друг сезон ” разяснява самата Ким Кардашиян.

Тя означи, че връзката й с Пийт въпреки всичко ще бъде тематика на новото предаване. сподели, че при премиерата на новото шоу феновете ще видят „ по какъв начин са се срещнали и кой с кого се е свързал, по какъв начин се е случило и всички детайлности, които всеки желае да знае “.

„ Определено съм отворена за диалога и несъмнено ще го изясня “, сподели Кардашиян, която.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР