Ким Катрал се появи на корицата на новия брой на

...
Ким Катрал се появи на корицата на новия брой на
Коментари Харесай

Ким Катрал на корицата на Vogue

Ким Катрал се появи на корицата на новия брой на гръцкия Vogue. В изявлението 67-годишната актриса описа за епизодичната си роля, провокирала мощна реакция от страна на почитателите, във финала на втория сезон на спин-офа на " Сексът и градът ".

За фотосесията Ким Катрал театралничи в черна прилепнала рокля с алена мантия на покрива на нюйоркския хотел " Гринуич ". На друга, черно-бяла фотография, тя се появява в тънка рокля без презрамки. " Една смела жена ", гласи надписът на корицата.

Актрисата приказва за късото си завръщане на финала на сериала в роля, която " обожава ", както и за провокациите пред актуалната жена.

" Най-голямото предизвикателство за дамите над шейсетте е да продължат да бъдат търсени в работата, да могат да се показват уместно, да бъдат настоящи. За мен моят модел за подражателство постоянно е била майка ми. Въпреки че в никакъв случай не съумя да си откри работа, която да я направи щастлива, дълго време беше в меланхолия и страдаше от самотност, тя постоянно оставаше упорита ", споделя тя.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР