Ким Катрал се появи на корицата на новия брой на

...
Ким Катрал се появи на корицата на новия брой на
Коментари Харесай

Ким Катрал на корицата на „Vogue“: Страхотна съм и на 67!

Ким Катрал се появи на корицата на новия брой на гръцкия „ Vogue “. В изявлението 67-годишната актриса описа за епизодичната си роля, провокирала мощна реакция от страна на почитателите във финала на втория сезон на спин-офа на " Сексът и градът ".


За фотосесията Ким Катрал театралничи в черна прилепнала рокля с алена мантия на покрива на нюйоркския хотел " Гринуич ". На друга, черно-бяла фотография, тя се появява в тънка рокля без презрамки. " Една смела жена ", гласи надписът на корицата.

Актрисата приказва за късото си завръщане на финала на сериала в роля, която " обожава ", както и за провокациите пред актуалната жена. " Най-голямото предизвикателство за дамите над шейсетте е да продължат да бъдат търсени в работата, да могат да се показват уместно, да бъдат настоящи. За мен моят модел за подражателство постоянно е била майка ми. Въпреки че в никакъв случай не съумя да си откри работа, която да я направи щастлива, дълго време беше в меланхолия и страдаше от самотност, тя постоянно оставаше упорита ", споделя тя.

Припомняме, че оня ден излезе последният епизод от финала на втория сезон на сериала. В него, както беше дадено авансово, Ким Катрал се появи в облика на Саманта Джоунс.За 71-секундна поява в сериала на актрисата беше заплатен един милион $. Въпреки че Саманта се завърна в плана единствено за минута, почитателите на сериала бяха разчувствани от появяването ѝ и обявиха, че това е " това, което почитателите на сериала в действителност желаеха ".

По-рано Ким Катрал увери феновете си, че епизодът с нейно присъединяване в продължението на " Сексът и градът " е последният път, когато тя ще се снима в ролята на емблематичната си героиня Саманта Джоунс. Актрисата нееднократно е казвала, че историята на сериала е завършила за нея и че няма да се върне към плана, тъй като би трябвало " да знаеш по кое време да спреш във времето ".

Междувременно появяването на Ким Катрал на корицата на " Vogue " се разисква в Telegram. " Ким Катрал е на двойната корица на новия брой на гръцкия " Vogue ". Поводът е повече от добър: актрисата въпреки всичко беше уверена да се снима в сериала в продължението на " Сексът и градът ", макар враждата със Сара Джесика Паркър ", - написа каналът " Баба Дим ". " Ким Катрал (известна още като върха на сексапила за " Vogue " Гърцияп - Красива! Тя е на 67 години.Наистина ли съществува живот след 30-те! " - означават админите на BP Online./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР