Ким Катрал отдаде почит на своя емблематичен герой от Сексът

...
Ким Катрал отдаде почит на своя емблематичен герой от Сексът
Коментари Харесай

Ким Катрал публикува снимка на иконата на SATC Саманта в И просто така... за да отбележи Международния ден на жената - така че звездата ще се завърне ли за третия сезон на втория филм?

Ким Катрал отдаде респект на своя емблематичен воин от „ Сексът и градът “ Саманта Джоунс, когато означи Международния ден на дамата в петък

И тъкмо по този начин... бе оповестено за първи път през януари 2021 година, когато отсъствието на Катрал неотложно повдигна вежди измежду почитателите, със Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу), Кристин Дейвис (Шарлот Йорк) и Синтия Никсън (Миранда Хобс) още веднъж в своите емблематични функции.

В премиерата на сериала беше обяснено, че Саманта се е преместила в Лондон, като премиерата на сезон 1 откри, че Кари се свързва със Саманта посредством текстово известие, правейки проекти да се срещнат персонално и да се помирят.

Въпреки че не е ясно дали Катрал и Паркър в миналото още веднъж ще споделят едно и също физическо пространство на снимачната площадка, завръщането на Саманта пристигна под формата на телефонно позвъняване до Кари от Лондон - където тя разкри, че е възнамерявала да и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР