Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс в хит сериала на

...
Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс в хит сериала на
Коментари Харесай

Ким Катрал: С момичетата от `Сексът и градът` не бяхме приятелки

Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс в шлагер сериала на HBO " Сексът и градът ", няма другарски усеща към останалите три дами от четворката.

„ Никога не сме били приятелки. Ние сме сътрудници и в някои връзки това е по-добрият вид, тъй като тогава има ясна граница сред професионалния и персоналния ви живот “, сподели Катрал в изявление за „ Life Stories “.

Актрисата получи сериозна рецензия от почитателите на „ Сексът и градът “, откакто заяви, че няма да взе участие в третата част на пълнометражния филм по сериала. Думите на колежката й Сара Джесика Паркър ускориха отрицателното отношение към Катрал, откакто Паркър съобщи, че е разочарована, че филм няма да има, защото сюжетът бил „ занимателен, трогателен, доста съответстващ и радостен “.

„ Не е просто разочароващо за нас, че не можем да разкажем историята, а по-скоро за аудиторията, която толкоз пъти сподели, че желае трети филм “, сподели Паркър.

Катрал не закъсня с отговора си и съобщи, че колежката й е можела да бъде по-мила в изявлението си и че не знае какъв е казусът сред двете.

Що се отнася до повода, заради която „ захвърли “ героинята си Саманта, актрисата сподели, че просто е решила да затвори една глава в живота си и да стартира друга.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР