Ким Кардашият реши да напомни за себе си по доста

...
Ким Кардашият реши да напомни за себе си по доста
Коментари Харесай

Полуголата Ким Кардашиян нагорещи страстите с оскъдни прашки /снимки/

Ким Кардашият реши да подсети за себе си по много запаметяващ се метод. А тя постоянно и всичко прави впечатляващо. Този път реалити звездата нагорещи пристрастеностите до алено и скри шапката на всички с визията си.
Кардашият снимаше последната си фотосесия на плаж в Маями. До тук нищо ново, друго или фрапиращо. Но Ким сподели тяло, за каквото всяка жена може да й завиди, а мъжете да точат лиги.
Звездата потвърди, че последните месеци е упражнявала крепко и е спазвала много прецизен хранителен режим, тъй като тялото й несъмнено бе зашеметяващо.
Кардашият бе с дълго опашка, бяла полупрозрачна и завързана нависоко тениска и… много нищожни розови прашки. Не единствено, че с горделивост дефилира пред обектива, само че и също толкоз нахакано Ким показва на събралите се зяпачи горещите си и към този момент НЕ целулитести форми.
За да вдигне градосите до алено певицата реши да утоли жаждата си от инцидентна черма на плажа. Разбира се това не се оказа толкоз ненадейно, а зад сякаш обезводнената КАрдашият самоуверено застана фотографът, който ловко улови всяко нейно секси придвижване с език, с което се опитваше да пийне малко водица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР