Ким Кардашиян влезе в Белия дом! Ким Кардашиян е в

...
Ким Кардашиян влезе в Белия дом! Ким Кардашиян е в
Коментари Харесай

Мара Илиева Стана Ким Кардашиян

Ким Кардашиян влезе в Белия дом! Ким Кардашиян е в България! Най-голямата звезда в света дели едно и също дупе с нашата Мария Илиева! Те са сестри по „Д“!

Откакто роди, Мария Илиева не се стопира – върна се за нула време във форма и не пуска микрофона. На последното си присъединяване изпълнителката на „Нищо“ сподели мощно дупе, на което дори и Гери-Никол ще завиди.

Сега това е на мода – кръгли, сочни, тежки седалищни елементи. През 90-те Памела Андерсън завладя света с цици – тогава беше взривът на силиконите. Днес е тъкмо противоположното – на респект е „онова отзад“. Неслучайно мацките блъскат във фитнеса и вършат извършения, с които не да стопят „Д“-то, а да го уголемят, написа „България днес“.

Без подозрение най-известният огромен гъз в света е владеене на Ким Кардашиян. 37-годишната риалити звезда се популяризира с порноклип, който й донесе 5 млн. $ след правосъден спор. През 2010 година тя става най-богатата риалити звезда с доходи от към 6 млн. $ и е една от най-често присъстващите в медиите персони. През август 2011 година Ким се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис, а церемонията е необятно разгласена. През октомври същата година тя подава документи за бракоразвод. През 2014-а се дами за рапъра Кание Уест.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР