Ким Кардашиян ще получава 200 000 щатски долара на месец

...
Ким Кардашиян ще получава 200 000 щатски долара на месец
Коментари Харесай

Развод с Кание Уест: Ким Кардашиян ще получава 200 000 долара на месец за детска издръжка

Ким Кардашиян ще получава 200 000 щатски $ на месец за детска прехрана, съобщи Българска телеграфна агенция.

Моделът и рапърът Кание Уест, прочут като Йе, се споразумяха за попечителството над четирите си деца и разделянето на недвижимите парцели.

Според „ Ню Йорк пост “децата ще прекарват по-голяма част от времето с майка си.

Йе и Кардашиян ще би трябвало да вземат решение дружно какво учебно заведение ще посещават децата им. Решения за вероятно лекуване и религиозна интензивност също би трябвало да бъдат взаимни. Децата не могат да се отдалечават на повече от 100 км от вкъщи на Кардашиян в Хайдън Хилс, покрай Лос Анджелис, до навършването на 19-годишна възраст.

Двамата родители щетрябва да дават достъп на другия до децата на рождените им дни и при други специфични случаи. Йе се съгласи да трансферира парцела в Хайдън Хилс на Ким Кардашиян, която ще резервира и тези в Малибу и Ривърсайд, Калифорния, както и този в Харисън, Айдахо.

Йе е отправил няколко претенции, като това да получи правото да разпитва всеки нов брачен партньор на Кардашиян под клетва. Искането му е било неотложно отхвърлено от съдията.

Това бе трети брак за Ким Кардашиян, която е риалити звезда, бизнесмен и инфлуенсър. За рапъра Йе, който се изявява и в света на модата, това е първи брак. Връзката сред двамата беше след най-плътно отразяваните от медиите през последните десетилетия.

Кардашиян и Уест започнаха да се срещат през 2012 година Първото им дете се роди през 2013 година По-късно през същата година Кание Уест предложи брак на Ким Кардашиян, употребявайки огромния екран на „ Сан Франциско Джайънтс “. Двойката подписа брак на 24 май 2014 година Сватбата беше в ренесансова цитадела във Флоренция, Италия.

През предходната година Кардашиян подаде молба за бракоразвод заради непреодолими разлики. Нито един от двамата съпрузи не разясняваше раздялата до началото на 2022 година, когато Йе стартира да се оплаква от Кардашиян, фамилията й и тогавашния й другар Пийт Дейвидсън в обществените мрежи.

Поведението на Йе през изтеклите месеци е спорно и това се отрази на корпоративните му партньорства и отношението към него в обществените мрежи. Профилите му в Туитър и Инстаграм попаднаха под рестрикции поради изявления, които потребителите дефинират като антисемитски.

През предходната седмица Йе се срещна с Доналд Тръмп и с белия супремасист Ник Фуентес. Срещата провокира рецензии към някогашния американски президент в средите на републиканците.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР