Ким Кардашиян се появява БЕЗ грим в новия клип на

...
Ким Кардашиян се появява БЕЗ грим в новия клип на
Коментари Харесай

Ким Кардашиян разобличена! Телевизионна риалити звезда, 43, се появява БЕЗ грим и коса за удължаване, докато тя и дъщеря й Норт Уест, 10, дават на BTS поглед към техния блясък на Бъдни вечер

Ким Кардашиян се появява БЕЗ грим в новия клип на TikTok, показващ тя и щерка им Норт Уест, 10, се приготвят за епичния празник на коледната вечер на фамилията си

В непосредствен проект Ким е със затворени очи, до момента в който се гримира художничката без изпитание сътвори трагична визия със сенки за очи.

Изглеждаше, че към момента няма декор дьо загар, само че лицето й изглеждаше „ недобоядисано “ – произхождаща техника от популярна гримьорка Мери Филипс, която слага кремообразен руж, бронзант и силует преди нанасяне на декор дьо загар.

След това се вижда по какъв начин Ким отстранява предходния си лак и ноктите й се режат, с цел да сътвори чист лист за новия си маникюр и педикюр.

Тя имаше ноктите на краката си, боядисани в ослепително неясно розово, с цел да подхожда на наподобяващия на нокти акрилен маникюр.

Север измина по-строгия път, като боядиса изкус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР