Ким Кардашиян показа достатъчно деколте, докато се събличаше за бляскава

...
Ким Кардашиян показа достатъчно деколте, докато се събличаше за бляскава
Коментари Харесай

Ким Кардашиян е топлес в кожено палто на Balenciaga, тъй като е обвинена, че копира Bianca Censori

Ким Кардашиян сподели задоволително деколте, до момента в който се събличаше за блестяща фотосесия на Balenciaga на фона на продължаващата си омраза със брачната половинка на Кание Уест Бианка Censori поради нея лют външен тип.

В сряда звездата от „ Семейство Кардашиан “ се появи в Instagram, облечена единствено в фешън палто с щампа на гепард – ход, за който мнозина настояват, че „ копира Бианка “. На фотосите с огромен бюст Ким се вижда топлес, показваща фигурата си като песъчлив часовник, до момента в който театралничи в стилното палто с скотски принт, съчетано с чифт тъмни огромни правоъгълни сенки.

Дръзкият фешън избор на Ким пристигна като изненада за почитателите, защото Ким неотдавна сподели на брачната половинка на Кание Бианка да се „ покрие “ към децата си, откакто 29-годишният модел беше забелязан на обществено място с спорни рискови тоалети. Неотдавнашният съвсем гол външен тип на Бианка провокира безпокойствие у модела, защото всички считат, че тя може да бъде посрещната със скъпа санкция или евентуална присъда затвор п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР