Ким Кардашиян официално вече е неомъжена. Съдебен състав от съда

...
Ким Кардашиян официално вече е неомъжена. Съдебен състав от съда
Коментари Харесай

Ким Кардашиян и Кание официално се разведоха

Ким Кардашиян публично към този момент е неомъжена. Съдебен състав от съда в Лос Анджелис позволи развода й с Кание Уест, за който се омъжи през 2014 година Риалити звездата присъстваше в залата посредством видеоконферентна връзка, а Кание Уест беше представляван в съда единствено от своя юрист, който не възрази против разтрогването на брака, съобщи Агенция Франс Прес.

Дотогава рапърът, който публично смени името си на " Йе ", не искаше да дава бракоразвод на брачната половинка си и неколкократно я призоваваше през обществените мрежи да се вразуми.

Ким Кардашиян подаде молба за бракоразвод предходната година след голям брой клюки за проблемите в брака й и психическите проблеми на рапъра.

„ Наистина желая да се разведа. Помолих Кание да резервира развода ни в загадка, само че той не го направи “, добави 41-годишната звезда.

„ Вярвам, че в случай че съдът приключи брака ни, това ще помогне на Кание да одобри, че брачните ни връзки са завършили, и можем да продължим напред “, с цел да можем „ спокойно да отглеждаме децата си “, се споделя в изказването на Кардашиян.

Двойката има четири деца: две девойки - Норт и Чикаго (съответно на 8 и 4 години) и две момчета, Сейнт и Псалм (6 и 2 години).

Двете звезди, които започнаха да излизат през 2012 година и се ожениха в Италия две години по-късно. Според доближени до двойката разводът се дължи на биполярното разстройство на Йе.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР