Ким Кардашиян извърши серия от модни грешки на сватбата на

...
Ким Кардашиян извърши серия от модни грешки на сватбата на
Коментари Харесай

Ким Кардашиян прави модни грешки на пищната индийска сватба в Амбани, от носенето на цвета на булката до позира по сутиен за зноен щрак, след като присъства на религиозна церемония по благословия

Ким Кардашиян извърши серия от фешън неточности на сватбата на Амбани в Мумбай през уикенда, в това число облекло в аления цвят на булката 

Телевизионната персона беше измежду VIP гостите като Анант Амбани, синът на най-богатия човек в Индия, замени клетви с фармацевтичната наследница Радхика Мърчант на звездна гала в Световния конгресен център Jio, Мумбай.

Хиндуистки свещеници организираха церемонията, пеейки антични санскритски стихове, до момента в който двойката обикаляше заветен огън. Те също по този начин дадоха седем обета, с цел да утвърдят брака си.

В събота в това време се организира обичайната „ гала по божествена благословия “, известна като „ The Shubh Aashirwad “. място, където се организира приемът.

Датите за церемониите бяха определени от хиндуистки духовник съгласно удобните дни в рождените карти на Анант и Радхика.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР