Ким Кардашиян е от онези звезди, които са известни с

...
Ким Кардашиян е от онези звезди, които са известни с
Коментари Харесай

Новата роля на Ким Кардашиян

Ким Кардашиян е от тези звезди, които са известни с това, че са известни. Тя и цялото й семейство попаднаха в шоубизнеса с помощта на риалитито Keeping Up With The Kardashians, което продължава да се излъчва.

Ким сносно съумя да материализира по този начин мечтаната известност, създавайки собствен козметичен бранд, както и семейство с рапъра Кание Уест. Но фантазиите и бизнес проектите й като че ли нямат край , и постоянно има с какво да ни изненада.

По последна информация, публикувана от The Wall Street Journal, Карадашиян ще стане следващата звезда със собствен подкаст . Тя е подписал контракт със Spotify, където предаването ще бъде налично.
 Снимка 411075

Сделката идва откакто предишния месец комикът Джо Роугън реалокира своя подкаст в музикалната стрийминг платформа против повече от 100 милиона $ . Засега не е ясно каква сума е получила Ким против подписа си в контракта, само че сигурно е решила, че си заслужава.
 Ким Кардашиян, Кание Уест и какво се случва с брака им
Пред бракоразвод ли са Ким и Кание

В имението за милиони не всичко е розово

Засега от Spotify не дават повече информация за договорката. А на всички ни е забавно какво тъкмо наличие ще създава Кардашиян . Предположенията клонят към самодейностите, които поддържа в последните години - претенции за промени в правораздаването, отбрана на нелегално наказаните и възстановяване на изискванията на живот в пандизите, написа The Verge.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР