Ким Кардашиян е на корицата на мартенския брой на списание

...
Ким Кардашиян е на корицата на мартенския брой на списание
Коментари Харесай

Ким Кардашиян откровеничи за развода и бъдещето си

Ким Кардашиян е на корицата на мартенския брой на списание Vogue. Вдъхновена от месеца, предан на историята на чернокожите, тя търси ентусиазъм в икони като Наоми Кембъл и Нина Симон. Ким Кардашиян обаче прибавя и своя личен автограф към всеки облик, избирайки подчертаващи фигурата тоалети, типично в неин жанр.

Снимките са дело на Карлин Якобс, която е съумяла да направи някои изключителни фрагменти на риалити звездата. Кадри, които демонстрират Ким освен в нормалната секси светлина, в която сме привикнали да я виждаме, само че и такива, които издават храброст, мощ, достолепие и обич. Безрезервна, същинска и чиста обич, която е кадърен да изпита единствено един родител. Точно такива са фрагментите с децата ѝ, които в действителност ни карат да гледаме на нея с други очи.

В изявлението за списанието Ким Кардашиян говори открито за компликациите, които съпровождат развода й с Кание Уест, само че и за оптимизма, с който гледа към бъдещето.

" Има нещо доста ужасно в това да останеш самичък, само че и нещо доста освобождаващо ", признава Ким пред списанието. Тя споделя, че дълго време е постъпвала прекомерно алтруистично, като дейностите ѝ са били свързани с това да прави другите хора щастливи.

" Мисля, че през последните две години взех решение, че ще бъда щастлива. И това ме кара да се усещам в действителност добре. И макар че това докара до промени и може би е причина за развода ми, мисля, че е значимо да бъда почтена със себе си за това какво в действителност ме прави щастлива. Аз избрах себе си ", безапелационна е Ким Кардашиян.

Това обаче не значи, че Ким таи някаква завист или злопаметност. Напротив, тя признава, че желае щастието на всички, включително и на Кание Уест.

" 40-те ми години са за това да съм в личния си тим. Ще се храня добре. Ще упражнявам. Ще се развличам повече, ще извозвам повече време с децата си и с хората, които ме вършат щастлива ", счита риалити звездата, като добавя, че се пробва да бъде по-зряла и по-мъдра, тъй като дължи това на децата си.

Отражение на нейното зряло отношение е методът на Ким към взаимно родителство и поддръжката, която постоянно оказва на Йе в ролята му на татко на нейните деца.

" Можем да сме доста засегнати или ядосани на някогашния си, само че мисля, че пред децата постоянно би трябвало да бъдем положителни и деликатни и да им повтаряме, че баща им е най-хубавият. Без значение какво претърпяваме персонално и какви са връзките с половинката ни, той въпреки всичко също е родител, който обича децата са. Затова и не трябва да ги въвличаме в кавги, не трябва да ги настройваме против него. Просто би трябвало да намерим общ език с някогашния и да се разбираме с него, тъй като го изискуем на нашите деца ", безапелационна е Ким Кардашиян.

След като е обект на медиен интерес от толкоз дълго време, Ким знае нещичко за това  по какъв начин да държи избрани аспекти от живота си надалеч от светлината на прожекторите. Именно за това тя и отхвърля да разяснява връзките с новата си половинка - Пийт Дейвидсън.

Единственото, което не отхвърля е фактът, че двамата са били дружно на Бахамите, само че съгласно думите ѝ, тя има право на отмора тъкмо като всички останали.

Що се отнася до бъдещите ѝ проекти, Ким продължава да се занимава с право, като не оставя и риалити предаванията, които въпреки всичко я направиха толкоз известна. Ново риалити шоу на Hulu с присъединяване на фамилията, озаглавено The Kardashians, беше оповестено през януари, а премиерата му ще бъде през април.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР