Ким Кардашиян е на корицата на арабския Vogue за септември.

...
Ким Кардашиян е на корицата на арабския Vogue за септември.
Коментари Харесай

Ким Кардашиян, Vogue Арабия и септемврийският брой на изданието

Ким Кардашиян е на корицата на арабския Vogue за септември. Фотосесията за изданието е снимана в пустинята в Лос Анджелис от фотографа Чема Йесте.

Интересно е, че изявлението към сесията е направено от брачна половинка ѝ Кание Уест. Точно пред него риалити звездата приказва за една своя огромна неточност - че през годините е изгубила доста време да се среща с други мъже, вместо незабавно да стартира връзка с рапъра.

Въпреки че двамата се срещат през 2003 година, първата им публична среща е чак през 2012 година Междувременно Ким Кардашиян има няколко несполучливи връзки, включително и един брак с Крис Фъмфис, който продължава единствено 72 дни.

" Винаги съм се опитвала да се наставлявам от грешките си. Още на първата ни намира се чудих за какво не го направихме по-рано, и ме хвана гняв, че изгубих толкоз скъпо време ", споделя риалити звездата.

Що се отнася до Кание, той още в самото начало е схванал, че Ким е дамата, с която желае да прекара живота си. Затова и не се отхвърля да я чака тези девет години.

Риалити звездата добавя, че сега се е посветила напълно на юридическото си обучение. " Има неправилно разбиране, че в действителност не ми се постанова да изучавам, тъй като си заплащам за всичко, само че това напълно не е по този начин. Уча, и то доста, само че хората обичат да си приказват и да ме подценяват. " /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР