Ким Чен Ун с жена си Ли Сол Чжу. Снимка:

...
Ким Чен Ун с жена си Ли Сол Чжу. Снимка:
Коментари Харесай

Жената на Ким Чен Ун му родила трето дете

Ким Чен Ун с жена си Ли Сол Чжу. Снимка: КЦНА

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун се сдобил през февруари с трето дете от брачната половинка си певицата Ли Сол Чжу, заяви сеулската организация Йонхап, като се базира на южнокорейското разузнаване. Представители на Националната работа за разузнаване на Южна Корея приказваха на брифинг в понеделник вечерта пред парламентарната комисия по разузнаване и оповестиха, че по техни данни Ли Сол Чжу е родила преди половин година, само че те не знаят пола и името на бебето.
Слухове за бременността на първата дама на КНДР се появиха предходната година, тъй като не се показваше обществено девет месеца. Предполага се, че двете други деца на Ким Чен Ун са се родили през 2010 и 2013 година Американският баскетболист Денис Родман, който посети Пхенян през 2013 година, заяви, че второто дете е момиченце и се споделя Чжу-Е. За първото дете обаче още няма обществена информация какво е и по какъв начин се споделя.
Сеулското разузнаване допуска, че двете по-големи деца са дъщери от две разнообразни дами. Има сведения, че по заповед на Ким Чен Ун е разстреляна негова държанка и 11 нейни сътрудници от ансамбъла, в който пееше и Ли Сол Чжу.
За брака на Ким Чен Ун с Ли Сол Чжу се разбра през лятото на 2012 година Предполага се, че са се оженили през 2009 година Според наблюдаващи под въздействието на брачната половинка си Ким Чен Ун е смекчил нормативите си за женскотооблекло и държание, като е разрешил на севернокорейките да носят костюми с панталони, джинси, черни чорапогащи и обувки на високи токове. Освен това са получили право да карат колела.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР