Ким Чен Ун призна, че изпитва чувство на срам и

...
Ким Чен Ун призна, че изпитва чувство на срам и
Коментари Харесай

Рядко признание за провал: Ким Чен Ун заяви, че го е срам и съжалява

Ким Чен Ун призна, че изпитва възприятие на позор и страдание за пренебрегването на селската стопанска система на Северна Корея, необичаен израз на неуспех от страна на висшия водач на земя, която нормално се показва като безукорен парадайс.

Той откриваше план за създаване на заводи в севернокорейските райони, които, призна той, изостават от столицата Пхенян във връзка с развиването.

" Не мога да потисна голямата си страст при мисълта да отпущам помощ на милиони хора във всеки град и окръг в провинцията ", сподели той, съгласно бележки, оповестени в Rodong Sinmun. " Но въпреки това, почтено казано ме е позор и скърбя, че едвам в този момент започнахме. "

Говорейки на гала по първата копка в окръг Сонгчон, североизточно от Пхенян, Ким сподели: " Създаването на районни индустриални заводи, оборудвани с съвременно съоръжение и индустриални линии във всеки град и окръг на страната през идващите 10 години, е в действителност огромна гражданска война с големи епохално значение... Ние се протягаме мощно, с цел да създадем крачка към грандиозна смяна в селската индустриална гражданска война. “

" Политиката за районно развиване 20 × 10 " беше показана предишния месец и има за цел да сътвори съвременни заводи в най-малко 20 отдалечени окръга всяка година през идващото десетилетие.

Северна Корея изпитва продължителен дефицит на храна и след колапса на нейните стопански поддръжници в някогашния руски блок социалистическата система за систематизиране, предопределена да разпределя отмерено доставките, се разпадна. Той беше сменен с композиция от държавни раздавания и частни пазари.

Жителите на Пхенян, домът на политическия хайлайф, са последните, които изпитват дефицит, само че разказите на дезертьорите демонстрират, че в районите е имало ограничения и даже апетит.

Ким има други огромни цели в разноските - на първо място неговите въоръжени сили и разширяващите се ракетни и нуклеарни стратегии. Той също по този начин даде обещание да построи 50 000 нови жилището в Пхенян до края на идната година.

Проучването на сателитни фотоси разкрива, че неусетен от елементарните севернокорейци, той също е построил големи дворцови вили за себе си из цялата страна, в това число една с частна жп гара.

Неговите прародители съвсем в никакъв случай не са признавали дефекти от какъвто и да е тип, само че Ким понякога е признавал провали, нормално по метод, който проектира облика на неговата неуморна обич и лоялност към идеята за благосъстоянието на хората.

През 2020 година той се разплака, до момента в който приказва на боен церемониал. " Нашият народ ми се довери високо като небето и надълбоко като морето, само че аз не съумях постоянно да го оправдая по приемлив метод ", сподели той. " Наистина скърбя за това. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР