Ким Чен Ун е издал смразяваща заповед от осем думи

...
Ким Чен Ун е издал смразяваща заповед от осем думи
Коментари Харесай

Ким Чен Ун разпалва страхове от Третата световна война със смразяваща заповед от осем думи към началниците на севернокорейската армия

Ким Чен Ун е издал смразяваща заповед от осем думи до началниците на армията си - разпалвайки страхове от нов огромен спор.

Севернокорейският деспот сподели на командирите си, че „ в този момент е време да сме подготвени за война “ по време на посещаване в основния боен университет в столицата Пхенян. Той сподели също, че неговите сили ще би трябвало да могат да „ активизират всички средства “, с цел да нанесат „ гибелен удар “ на враговете.

Неговите закани за Трета международна война идват, откакто китайският президент Си Дзинпин изпрати почитан чиновник в Пхенян, с цел да покаже " дълбокото другарство " на Китай със Северна Корея. През последните месеци изолираната страна се сближи както с Москва, по този начин и с Пекин, като чиновници на американското разузнаване упрекват Ким, че продава оръжия на Владимир Путин за войната му в Украйна.

Ким се усмихваше и смееше по време на визитата си в университета в сряда, оповестява Express.co.uk, контрастирайки с пламенните му думи на война, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР