Километрични тапи се образуваха на двата изхода на Бургас заради

...
Километрични тапи се образуваха на двата изхода на Бургас заради
Коментари Харесай

Пламнали коли блокираха изходите на Бургас

Километрични тапи се образуваха на двата изхода на Бургас поради горящи коли, които трансфораха в призрачен сън придвижването за локални и туристи по морето.

Около 14 ч. първо пламна кола с великотърновска регистрация на влизане за автомагистрала " Тракия " за София до пътен възел " Ветрен ", час по-късно се възпламени и такси на метри от бензиностанцията на " ЛУКОЙЛ " по пътя за Созопол. По знамение и двата случая се разминаха без жертви и потърпевши.

При пъривя пожар водачът прозорливо отбил настрана от пътя и в точния момент изкарал пасажерите от колата преди да гръмне газовата бутилка. Горящата кола провокира километрична запушалка на изхода на Бургас в посока София и краткотрайно движенинето по аутобана бе пренасочено по остарелия път през Айтос и Карнобат.

Без потърпевши се размина и пламналото такси за Созопол, само че образува огромна опашка към курортите на юг от Бургас. Колата се запалила в придвижване, само че водачът реагирал бързо и изскочил бързо на открито. По същото време, само че в другото платно в посока за Бургас две коли катастрофираха до горящото такси и блокираха трафика и на влизане в Бургас от Созопол. При случая двама души пострадаха и бяха откарани в болница.

Свидетели на двата случая станаха хиляди туристи, поели към морето при започване на лятната си отпуска. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР