Километрични опашки си извиха в Москва от дошлите да отдадат

...
Километрични опашки си извиха в Москва от дошлите да отдадат
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: сбогуване с Навални

Километрични опашки си извиха в Москва от пристигналите да отдадат последна почит на съветския опозиционер Алексей Навални.

Трогателно обръщение изпрати от отдалеченост и брачната половинка му Юлия Навалная, която към този момент съобщи, че продължава битката му.

В нашата страна най-актуалният сюжет с лъх на дежавю беше залавянето на Червения корсар - създател на голям брой закани, също по този начин клошар, асоциален, само че с дълбоки ползи в политика, бизнес, правосъдна система. И с най-малко два мобилни апарата.

Този сюжет провокира вълна от мнения, неизвестно за какво, множеството насмешливи към достиженията на Министерство на вътрешните работи.

В различен сюжет с присъединяване на Министерство на вътрешните работи от Антикорупционния фонд все по този начин в помощ на полицията дават нови и нови снимкови доказателства за униформена защита на прословутия клуб на Нотариуса.

Темата за отстраняването на изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов, до момента в който трае следствието и бъдат изчистени сенките на подозрения за някакви връзки с брокери в правосъдната власт, обаче не се приема драговолно от всички участници в ръководството.

Трагедията в Газа от четвъртък - светът упорства за транспарантно следствие и преустановяване на огъня.

И " Левски " ще строи стадион.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР