Километрични опашки се образуваха на границите у нас в съботния

...
Километрични опашки се образуваха на границите у нас в съботния
Коментари Харесай

Километрични опашки се извиха на границите у нас

Километрични опашки се образуваха на границите у нас в съботния ден. В събота трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ” е натоварен.

С указ на турския президент Реджеп Ердоган българските жители ще могат да влизат в южната ни съседка единствено с персонална карта вместо с интернационален паспорт. Поради новите правила резервациите в Турция са се нараснали през последните дни. Колони по границите се образуват и поради прибиращи се гастарбайтери, оповестява Нова телевизия.

Опашка от коли има и на „ Кулата ". Трафикът се контролира от „ Пътна полиция ".

Колони от коли се образуваха и на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина ”. За влизане от Сърбия се чака най-малко 4 часа. Основната част са пътуващи турски жители, които работят в Западна Европа и най-вече в Германия.

В другия завършек на България - на Дунав мост край Русе водачи също чакаха в колометрично запушване. Причината се оказаха стотиците румънски туристи, които се прибират от българското черноморие, Гърция и Турция.

От Гранична полиция оповестиха, че  работят всички гишета за надзор, само че се постанова колите да стопират, с цел да платят таксата за прекосяване по Дунав мост, което отнемало време. Интензивният трафикът е в двете направления на моста. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР