Килиан Мбапе се е съгласил и ще приеме нов тригодишен

...
Килиан Мбапе се е съгласил и ще приеме нов тригодишен
Коментари Харесай

Лудост! Ето какви пари ще получава Мбапе

Килиан Мбапе се е съгласил и ще одобри нов тригодишен контракт с Пари Сен Жермен, откакто отряза Реал Мадрид, съобщи " Гонг ".

23-годишният нападател направи една от най-големите трансферни саги през последните седмици, която трябваше да се придвижи през лятото, откакто неговият контракт с френския гранд изтича на 30-и юни 2022. ПСЖ отхвърли баснословна оферта от Реал Мадрид през предишното лято на стойност 200 милиона евро, откакто рискува да загуби своя футболист без пари в идващите седмици, само че изведнъж нещата претърпяха друг процес.

Чаканият в Мадрид френски стрелец премисли и реши да остане в Париж, като договорът ще бъде подписан в околните дни. Според френските медии Мбапе се е договорил с управлението на френския гранд и ще парафира нов договор през лятото на 2025-а година. Предварителните упования са всичко да се случи след края на сезона във френската Лига 1, като ПСЖ ще посрещне в него Метц. Очаква се също по този начин Мбапе да получава по 6 милиона евро на месец при заплатата си, а авансово ще получи сред 100 и 150 милиона евро, че ще остане на „ Парк де Пренс “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР