Килиан Мбапе продължава да е жестоко обиден на Оливие Жиру.

...
Килиан Мбапе продължава да е жестоко обиден на Оливие Жиру.
Коментари Харесай

Мелодрама мъчи Франция преди UEFA EURO 2020

Килиан Мбапе продължава да е грубо афектиран на Оливие Жиру. Нападателят на Челси разгласи след контролата с България (3:0), че е бил откъснат от играта, нещо което съществено е засегнало звездата на "петлите ". Тогава Жиру сподели:

"Понякога желая топката и тя не стига до мен. Опитвам се да подканя сътрудниците си допустимо най-вече и да предлагам решения на екипа. Благодарение на две положителни асистенции от Бен Йедър и Павар съумях да направя добра игра, само че можехме да вкараме повече, в случай че бяхме по-ефективни ".

Жиру разговарял с футболиста на ПСЖ и му обяснил, че е изразил погрешно мисълта си заради провокативните въпроси на журналиста. Той също по този начин посочи, че не е имал поради дейностите на Мбапе, визирайки моменти с присъединяване на бранителя Бенджамин Павар и халфа Нголо Канте.

Играчът на Челси прегърнал даже Мбапе, само че той останал напълно безучастен, отминавайки го след подготовка. Селекционерът Дидие Дешан разиска обстановката и с двамата играчи, и с целия тим, само че резултатът към момента не е реализиран.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР