Килиан Мбапе продължава да е една от горещите теми в

...
Килиан Мбапе продължава да е една от горещите теми в
Коментари Харесай

Никола Анелка смята, че Килиан Мбапе ще тръгне по неговите стъпки

Килиан Мбапе продължава да е една от горещите тематики в международния футбол, защото към момента не е ясно къде ще продължи кариерата си след края на сегашния сезон. Един различен сходен гений от предишното обаче счита, че той ще тръгне по неговите стъпки.

„ Ако искаше да остане в ПСЖ, мисля, че щеше да е подписал нов контракт по-рано. Мисля, че той ще бъде в Реал Мадрид през идващия сезон “, разяснява Никола Анелка пред испанското издание Marca.

42-годишният някогашен френски национал на собствен ред започва кариерата си при „ парижани “ през далечната към този момент 1996 година След това той прекара прочут интервал в британския Арсенал преди да се озове в Реал Мадрид през 1999 година Там обаче нещата не потръгнаха за него, макар капацитета, който показва при „ артилеристите “. В последна сметка той се озова в Челси през 2008 година, с цел да подсети на света, че има в действителност специфични качества.

Мбапе в това време започва от Монако, само че на този стадий не дава признаци, че ще мине през турболенциите на Анелка. И въпреки всичко вероятността да го забележим на „ Сантиаго Бернабеу “ следващата година наподобява все по-голяма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР