Килиан Мбапе отбеляза два удара, докато Пари Сен Жермен се

...
Килиан Мбапе отбеляза два удара, докато Пари Сен Жермен се
Коментари Харесай

ПСЖ победи Барселона и стигна до полуфиналите на Шампионската лига

Килиан Мбапе означи два удара, до момента в който Пари Сен Жермен се бореше, с цел да победи 10-те играчи на Барселона с 4-1 и да си обезпечи място на полуфиналите на Шампионската лига с успех с общ резултат 6-4 във вторник.

Рафиня изстреля Барселона напред първоначално, само че аленият картон на Роналд Араухо в 29-ата минута обърна прилива в интерес на ПСЖ, макар че испанският първенец водеше с два гола преднина след победа с 3-2 в първия четвъртфинален мач.

Усман Дембеле и Витиня изравни равенството за ПСЖ и смъртоносният Мбапе удари скоба, с цел да ги сложи във финалната четворка за първи път от 2021 година

Френските първенци в никакъв случай не са печелили трофея макар големите вложения, само че демонстрираха, че имат атакуващите оръжия в техният тим да направи това.

Треньорът на ПСЖ Луис Енрике, който изведе Барса до Шампионската лига през 2015 година, сподели, че има вяра, че неговият тим ще обърне нещата, макар че в никакъв случай не е съумял след провалянето вкъщи в първия мач, и това се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР