Килиан Мбапе не изглежда като футболист, който има намерение да

...
Килиан Мбапе не изглежда като футболист, който има намерение да
Коментари Харесай

Мбапе e обещал на феновете на Пари Сен Жермен да спечели Шампионската лига

Килиан Мбапе не наподобява като футболист, който има желание да напуща Пари Сен Жермен през идното лято и да премине в Реал Мадрид, оповестява RMC Sport. Нападателят е заречен на радикалните ултраси на парижани, че ще завоюва Шампионската лига с тима, твърди изненадващо изданието. 
 Пари Сен Жермен проспа второто полувреме против Лион и записа осма загуба през 2023 година Пари Сен Жермен проспа второто полувреме против Лион и записа осма загуба през 2023 година
Френският национал бе на среща с почитателите от К-Soce Team дружно с Джанлуиджи Донарума и Ашраф Хакими по случай рождения ден на организацията. Това значи, че Мбапе съвсем несъмнено счита да извърши контракта си с ПСЖ, който е до 2025 година. През сегашния сезон Пари Сен Жермен отпадна от Шампионската лига от Байерн Мюнхен на осминафиналите в шампионата. От Реал Мадрид към този момент отхвърлят да разясняват прехвърлянето на Мбапе, откакто през предходната година прекосяването му в испанската столица пропадна и той подписа нов контракт с ПСЖ за рекордна заплата. Късно нощес ПСЖ загуби с 1:0 семейството си на Лион в Лига 1. Парижани не престават да са отпред в шампионата, само че единствено с шест точки преднина пред Ланс.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР